Karjalan lennosto 100 vuotta, iltajuhla

11.11.2018

Karjalan lennosto 100-vuotta iltajuhla oli siirretty pidettäväksi 9.11. Näin ulkomailla harjoituksessa olleet ennättivät mukaan. Tilaisuuteen osallistui sekä lennoston henkilökuntaa että kutsuvieraita.

Illan avasi lennoston komentaja eversti Timo Herranen. Hän korosti kuinka historialla on suuri merkitys, kun rakennetaan uutta maailmaa. Puheessaan hän kiitti myös lennoston henkilökuntaa saavutuksista joihin päästään Utin hengessä, yhteen hiileen puhaltamalla.

Juhlapuhujaksi oli kutsuttu monilla palkinnoilla palkittu kirjalija Sofi Oksanen. Hän oli valmistautunut huolelle tehtäväänsä ja värikkäässä puheessaan hän ei sanan säilää säästänyt.  Kyytiä saivat niin taloudelliset kytkökset kuin "valeisänmaallisuuskin".

Hyvän ruuan merkeissä alkanut ilta täydentyi, kun tanssimusiikki tangokuningatar, reservin vänrikki, Marja Tyysterin johdolla alkoi.

Erityisen mukavaa oli, että paljon lennoston nuorta henkilökuntaa osallistui tilaisuuteen. Juhlaväki juhlan tekee, niin nytkin.

Tilaisuuteen osallistuneille jaettiin Jukka Nykäsen toimittama kiltalehtemme, Kolmonen. Lehti on jo postissa ja tulee jakeluun jäsenillemme alkavalla viikolla 46.

Mukavia lukuhetkiä !