Karjalan lennoston 101. vuosipäivä

30.09.2019

Karjalan lennoston henkilökunta ja kutsuvieraat juhlivat 101. vuosipäivää 28.9.2019 hyvän ruuan ja tanssin merkeissä.

Erityisesti mielenkiintoa tänä vuonna herätti tilaisuuden puhujat: Supercellin toimitusjohtaja Ilkka Paananen, vuoden 2019 helsinkiläinen yrittäjä Lamia Oy:n toimitusjohtaja Henri Halmelahti ja suomen ensimmäinen olutsommelieri Maria Markus.

Toimitusjohtaja Paananen kertoi löytäneensä omistautumista ja korkeaa työmoraalia vieraillessaan Karjalan lennostossa, samoja asioita tarvitaan selvitäkseen pelialan huipulla. Lamia OY:n toimitusjohtaja kertoi, että hänellä on suora kytkeymä Puolustusvoimiin, hän nimittäin tutustui yhtiökumppaniinsa ollessaan RUK:ssa ja yritys perustettiin heti asepalveluksen jälkeen. Ja kyllä vaan, peli- ja digimaailman huipulla on havaittavissa yhteneviä piirteitä Ilmavoimienkin toimintaan. Illan kolmas puhuja "oluen lähettiläs", kirjailija Markus kevensi mainioilla jutuillaan iltaa.

Mainio, leppoisa ilta, jossa oli mahdollisuus kuulla ihmisiä maailman huipulta, kiitos Lennostolle

Jukka nykäsen ottamassa kuvassa entinen Lennoston komentaja eversti ja rouva Aarno Liusvaara keskustelee toimitusjohtajien Paananen ja Halmelahti kanssa, olutsommelieri Maria Markus jalon juoman takana ja tangokuningatar Maria Tyyster työnsä äärellä.