Uutiset ja tapahtumat

Klikkaa alla olevan blogin otsikkoa ja lue koko juttu

Nykyisen päätoimittajan ilmoitettua lopettavansa on Ilmavoimien kymmenen killan muodostama kiltaliitto etsinyt vaihtoehtoa lehden toimittamisen jatkamiseksi. Pilven Veikkoa on toimitettu koko sen ilmestymisen ajan talkootyönä. Nyt esillä oli myös vaihtoehto ostaa toimitusvoimaa ulkopuolelta.

Saapumiserä 1/19 valatilaisuus Rissalassa. Olosuhteet kohdallaan, +4 ja sininen taivas. Paljon omaisia mukana. Valan esilukijana Itä-Suomen yliopiston rehtori Jukka Mönkkönen. Joukkoja komensi Suojausyksikön päällikkö majuri Marko Kontkanen ja ohimarssin ja ylilennon vastaanotti Karjalan lennoston komentaja Timo Herranen. Hieno tilaisuus !

Monena vuonna Kuopion lentoasemalla toukokuussa järjestettyä sotilasilmailusta ammatti-tapahtumaa ei järjestetä Karjalan lennostossa 2019.
Sen sijaan almanakkaan kannattaa laittaa päivämäärä 13.6.2019.
Silloin Lennosto ja sen kalustoa on esillä Kuopion satamatorilla, hyvän musiikin säestämänä, kun Puolustusvoimien kesäkiertue esiintyy...

Viestikillan matka järjestetään Prahaan 7.4-12.4.2019 . Kiltamme jäsenet voivat reissuun osallistua, muutama paikka on vielä jäljellä

Tämä joulutarina on kaikille vanhoille tontuille, lentokonetontuille ja erityisesti niille pienoismallitontuille, jotka halusivat kuulla tarinan ja nähdä värikkäitä kuvia.